26.11-30.11.2018

A la Carte lounas

Klo 10.30 – 15.00

Suppilovahverokeittoa 10 €
Autumn chanterelle soup

Kylmäsavulohta, muikunmätitoast, punasipulia ja smetanaa 13 €
Cold smoked salmon, vendace roe toast, red onion and sour cream

Porotartar, rapeaa palsternakkaa,
graavattua keltuaista ja gribiche-dressinkiä 13 €
Reindeer tartare, crispy parsnip, cured egg yolk and gribiche dressing

***

Hiillostettua siikaa, purjo-perunarösti,
haudutettua fenkolia ja punajuuri-voikastiketta 27 €
Fried whitefish with leek and potato rosti, braised fennel and beetroot-butter sauce

Glaseerattua ankanrintaa, sitrus-yrttirisottoa, lehtikaalia ja
kermaista lintukastiketta 24 €
Glaced duck breast with citrus and herb risotto, cale and creamy sauce

Härän sisäfileepihvi, Aurajuustoa,
paahdettua perunaa ja madeirakastiketta 33 €
Beef tenderloin with Aura blue cheese, roasted potatoes and Madeira sauce

Savojinkaalikääryleet, paahdettuja juureksia ja
korvasienikastiketta 18 €
Savoy cabbage rolls with roasted root vegetables and creamy morel sauce

***

Suklaakakkua, kirsikkahilloketta ja vaniljajäätelöä 8 €
Chocolate cake with cherry compote and vanilla ice cream

Piparkakkujäätelöä ja glögi-viikunoita 7 €
Gingerbread ice cream with Christmas wine marinated figs

Joulu menu

Kylmäsavulohta, muikunmätitoast, punasipulia ja smetanaa
Cold smoked salmon, vendace roe toast, red onion and sour cream

***

Härän sisäfileepihvi, Aurajuustoa,
paahdettua perunaa ja madeirakastiketta
Beef tenderloin with Aura blue cheese, roasted potatoes and Madeira sauce

***

Piparkakkujäätelöä ja glögi-viikunoita
Gingerbread ice cream with Christmas wine marinated figs

49,00 €