Joululounas vko 50 9.-13..12. klo 10.30-15

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Kalalautanen 13 €
Fish assortment
Kurpitsakeittoa, crème fraîche ja ruskistettua voita 11 €
Butternut squash soup with crème fraîche and browned butter
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

***
Savoijinkaalikääryleet, punajuuriröstiä ja kantarellikastiketta 20 €
Savoy cabbage rolls with beet root rosti and chanterelle sauce
Paistettua nieriää, paahdettua punajuurta ja
tilli-sitruunarisottoa 24 €
Fried arctic charr with roasted beetroot and dill-lemon risotto
Glaseerattua ankanrintaa,
kantarellirisottoa ja portviinikastiketta 24 €
Glazed Breast of duck with chanterelle risotto and portwine sauce
Härän marmorifileepihvi, chorizo-perunaterriiniä ja
Café de Paris-voikastiketta 29 €
Marbled beef steak with chorizo and potato terrine Café de Paris-sauce

***

Piparkakkujäätelöä ja viikunahilloketta 8 €
Gingerbread ice cream with fig compote
Vanilja-pannacotta ja kaneli-omenakompottia 8 €
Vanilla pannacotta with cinnamon and apple compote

Business menu

Kalalautanen
Fish assortment
Riesling Rüdesheimer Burgveg, Rheingau, 2018 7,90 12cl

***
Härän marmorifileepihvi, chorizo-perunaterriiniä ja
Café de Paris-voikastiketta
Marbled beef steak with chorizo and potatoe terrine Café de Paris-sauce
Châteauneuf du Pape, Rhone, 2016 13,20

***
Piparkakkujäätelöä ja viikunahilloketta
Gingerbread ice cream with fig compote
Heggies Botrytis Riesling, Eden Valley 6,20 8cl

46 €