Joululounas vko 51 16.-20.12. klo 10.30-15

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Mätitoast 13 €
Toast with fish roe, sour cream and dill
Savustettua ankanrintaa, fenkolia ja appelsiinihilloketta 12 €
Smoked breast of duck served with fennel and orange compote
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

***
Kasviksilla ja vuohenjuustolla täytettyjä
savoijinkaalikääryleitä ja sienirisottoa 20 €
Savoy cabbage rolls stuffed with goat cheese and vegetables
served with mushroom risotto
Hiillostettua siikaa, juures-perunapyreetä ja
sahrami-voikastiketta 27 €
Fried whitefish with root vegetable-potato puré and saffron-butter sauce
Karitsan paahtopaistia, tummaa rosmariinikastiketta ja
paahdettua kurpitsaa 26 €
Lamb roast with dark rosemary sauce and roasted butternut squash
Härän selykset, pekoni-perunapaistosta,
paahdettua sipulia ja madeirakastiketta 29 €
Noisettes of beef, bacon and potato hash with roasted onion and madeira sauce

***

Piparkakkujäätelöä ja glögisiirappia 7 €
Gingerbread ice cream with mulled wine syrup
Suklaakakkua ja viikunahilloketta 8 €
Chocolate cake with fig compote

Business menu

Mätitoast
Toast with fish roe, sour cream and dill
Riesling Rüdesheimer Burgveg, Rheingau, 2018 7,90 12cl

***
Karitsan paahtopaistia,
tummaa rosmariinikastiketta ja paahdettua kurpitsaa
Lamb roast with dark rosemary sauce and roasted pumpkin
Châteauneuf du Pape, Rhone, 2016 13,20 12cl

***
Piparkakkujäätelöä ja glögisiirappia
Gingerbread ice cream with mulled wine syrup
Heggies Botrytis Riesling, Eden Valley 6,20 8cl

44 €