Krisu Baarimestariksi: After dinner:

Moikka,
Olen Krisu ja valmistuin juuri tarjoilijaksi suorittaen opinnot Omniassa ja oppisopimuksella Basessa. Halusin jatkaa baarimestariksi myös oppisopimuksella. Opinnot suoriteaan osin koulussa ja osin työpaikalla. Päätimme kouluttajani Olli Kuusiston kanssa antaa opinnoista iloa myös asiakkaillemme Basessa. Valmistan joka viikko uusia drinkkejä 27:stä eri juomasekoitusryhmästä. Valmistamme klassikoita, uusia tuulia ja omia sekoituksiani.  Joka viikko julkaisemme viikon juomasekoitusryhmän nimen ja mahdollisuuksien mukaan uudet cocktailit facebookissa ja nettisivuillamme, noudattaen alkoholin mainonnasta annettuja lakeja ja asetuksia.  Drinkit ovat saatavilla aina ollessani työvuorossa, yleensä loppuviikon iltavuoroissa.
Tällä viikolla 2, olen töissä Ke To Pe ja La iltaisin tervetuloa. Vuorossa ovat kuumat juomat. Emme voi julkaista tämän viikon drinkkejä, tule siis paikanpäälle.

Minulta voi kysyä viikon drinkkien historiasta, valmistustavasta tai ohjeista tulemalla paikanpäälle. Ja kuulen mielelläni omia drinkkikokemuksiasi ja tarinoitasi baarimaailmasta. Tervetuloa drinkkien maailmaan, oppimaan uutta, maistelemaan ja mahdollistamaan koulutukseni.