Ravintola Base inspiroitui suomalaisista nais-viinintekijöistä maailmalla,
rakensimme menun naisten luomille viineille.
Menu on saatavissa Naistenpäivästä 8.3. alkaen 23.3. asti
Menu
Kampasimpukoita ja vadelmaa
Scallop with raspberry
Satu Lappalainen:
Vicarage Lane Bubbly Chard. & Pinot Noir Brut
Marlborough, New Zealand 12 cl
***
Karitsan fileetä,
palsternakkapyreetä ja punaviinikastiketta
Fillet of spring lamb with parsnip purée
and red wine sauce
Outi Jakovirta:
Laavu Cabernet Franc 2023
Hawke’s Bay, New Zealand 12 cl
tai
Hiillostettua siikaa
ja lämmintä Nizzan salaattia
Blackened white fish
with warm salad Niçoise
Satu Lappalainen:
Vicarage Lane Sauvignon Blanc 2023
Marlborough, New Zealand 12 cl
tai
Herkkutatti- Arancini
ja linssiragout
Cep mushroom Arancini
with lentil ragout
Satu Lappalainen:
Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir 2021
Canterbury, New Zealand 12cl
***
PunaHeidi juustoa
PunaHeidi cheese
Petra Kujanpää:
Shadowfolk The Heretic Riesling
Mosel, Germany 8 cl
***
Suklaafondant
Chocolate fondant
Nea Berglund:
Chateau Salins Cadillac 2016
Cadillac, Bordeaux, France 4 cl
Manu ilman viinejä 54 €
Menu viinien kera 93 €