Pääsiäismenu
Ma-To klo 10.30-, La 12-, Su 13-
Alkuruoka : Appetizer
Kermaista parsakeittoa
Creamy asparagus soup
Pääruoka : Maincourse
Yön yli kypsennettyä karitsan entrecôteta, mocca-minttukastiketta ja valkosipuliperunoita
Over night cooked spring lamb entrecôte with mocca and mint sauce, garlic potatoes
tai
Paistettua kotimaista siikaa, porkkana-bataattipyreetä ja sahramivoikastiketta
Pan fried Finnish white fish served with carrot and sweet potato purée,
saffron and butter sauce
Jälkiruoka : Dessert
Appelsiini-juustokakkua ja vadelmakastiketta
Orange cheese cake
with raspberry sauce
49 €
Viinit
Corvezzo Organic Prosecco Rosé Extra Dry 2022
12 cl
Orube Crianza 2020
16 cl
tai
Paradies Riesling
Feinherb 2023
16 cl
***
Nittnaus Eiswine exquisite Rose 2021
4 cl
Viinipaketti
29 €
Myös A la Carte -lista on voimassa.