Parsaviikot Basessa 18.4.-
lista voimassa
Ma-pe 14.30-
La 12-
Alkuruoaksi
Appetizer
Grillattua parsaa ja hollandaise-kastiketta 12 €
Asparagus with
Hollandaise sauce
Lisätäyte:
Kylmäsavulohta tai Uppomuna
tai Paahdettua vuohenjuustoa tai
Rapeaa ilmakuivattua kinkkua 6 €
Extra topping:
Cold smoked salmon or Roasted goat
cheese or Poached egg or Crispy cured ham
Pääruoat
Main courses
Savustettua kotimaista kirjolohta, korvasienikastiketta, tuoretta parsaa
ja nokkos-perunapyreetä 29 €
Smoked Finnish rainbow trout with
morel sauce, fresh asparagus,
nettle and potato puré
Vasikan filee Black & White,
tuoretta parsaa ja rosmariini-perunakakku 29 €
Fillet of veal Black & White with fresh asparagus, rosemary and potato cake
Parsarisottoa,
uunikuivattua tomaattia ja parmesaania 18 €
Asparagus risotto with
oven dried tomatoes and parmesan
Lisätäyte:
Kylmäsavulohta tai Uppomuna
tai Paahdettua vuohenjuustoa tai
Rapeaa ilmakuivattua kinkkua 6 €
Extra topping:
Cold smoked salmon or Roasted goat
cheese or Poached egg or Crispy cured ham
Parsaviinit
Wines for asparagus
Kuohuviinit
Sparkling wines 12 cl / Bottle
Organic Cava 8,50 / 51,00
Segura Viudas, Espanja
Macabeo, Parellada, Xarel-lo: Kuiva,
kypsän hedelmäinen, kermainen
Champagne Castelnau
Réserve Brut 13,70 / 82,00
Castelnau, Champagne, Ranska
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot
Meunier: Kuiva, pitkä, hienostunut
Valkoviinit
White wines 12 cl / Bottle
Riesling
Rüdesheimer Burgveg 2021 8,50 / 51,00
Weinland Rheingau, Rheingau, Saksa
Riesling: Kuiva, hapokas, hedelmäinen
ja hennon mausteinen
Sancerre 2021 11,50 / 69,00
Eric Louis, AC Sancerre, Loire, Ranska
Sauvignon Blanc: Kuiva, hapokas,
herukkaa, elegantti
Punaviinit
Red Wines 12 cl / Bottle
Gau-Odernheimer
Spätburgunder 2018 9,90 / 59,00
Weingut Becker Landgraf, Rheinhessen, Saksa
Pinot Noir: Keskitäyteläinen, raikas,
marjainen, kukkainen, pitkä
667 Pinot Noir 2019 8,50 / 51,00
Noble Vines, Monterey, California, USA
Pinot Noir: Keskitäyteläinen, aromaattinen, raikas, marjainen, tasapainoinen