Parsaviikot 10.4.2019-

Alkuruoat : Appetizers

Tuoretta parsaa, ilmakuivattua
kinkkua ja mozzarellaa 12 €
Fresh asparagus with cured ham
and mozzarella

Tuoretta parsaa, kylmäsavustettua lohta,
ruohosipuli-hollandaise –kastiketta 13 €
Fresh asparagus, cold smoked salmon and Hollandaise sauce with chives

Tuoretta parsaa
Hollandaise-kastikkeella 12 €
Fresh asparagus with Hollandaise sauce

Pääruoat : Maincourses

Paistettua siikaa, parsaa,
varhaisperuna-kasvispaistosta ja
korvasienikastiketta 26 €
Pan fried white fish with asparagus, false morel sauce and potato-vegetable hash

Paahdettua karitsanfileetä, parsaa, pinaattirisottoa ja madeirakastiketta 29 €
Fillet of lamb with asparagus,
spinach risotto and Madeira sauce

Parsarisottoa, paahdettua
vuohenjuustoa, uunikuivattua
tomaattia ja parmesaania 19 €
Asparagus risotto with roasted
goat cheese, oven dried tomatoes
and parmesan cheese