Parsaviikot 10.4.2019-

Alkuruoat : Appetizers

Vihreää parsaa, ilmakuivattua
kinkkua ja mozzarellaa 12 €
Green asparagus with cured ham
and mozzarella

Valkoista parsaa, kylmäsavustettua lohta,
ruohosipuli-hollandaise –kastiketta 13 €
White asparagus, cold smoked salmon and Hollandaise sauce with chives

Valkoista ja vihreää parsaa
Hollandaise-kastikkeella 12 €
White and green asparagus with Hollandaise sauce

Pääruoat : Maincourses

Paistettua ahventa, parsaa,
nokkos-perunamuhennosta ja
korvasienikastiketta 26 €
Pan fried perch with asparagus, false morel sauce and nettle flavoured potato pure

Paahdettua karitsanfileetä, parsaa, pecorinorisottoa ja madeirakastiketta 29 €
Fillet of lamb with asparagus,
pecorino risotto and Madeira sauce

Parsarisottoa, paahdettua
vuohenjuustoa, uunikuivattua
tomaattia ja parmesaania 19 €
Asparagus risotto with roasted
goat cheese, oven dried tomatoes
and parmesan cheese