Echo & Kane klo 21-

Päivämäärä: 06/04/19

Kello: 21.00-24.00

Paikka: Base

Echo & Cane ovat: Erkki ”Echo” Räsänen ja Hannu ”Cane” Vuorjoki.  Jo vuosia varsin aktiivisesti toiminut duo on kiertänyt Suomea ristiin rastiin parhaimmillaan lähes 100 keikan vuosivauhdilla ja ominta aluetta ovat olleet musiikkibaarit ja -pubit, kuten luonnollisesti myös blues/roots-musiikkiin suuntautuneet festivaalit. Echo ja Cane-juuret ovat Joensuussa, minkä rootsmusakuvioissa nämä miehet ovat toimineet ja vaikuttaneet jo vuosikymmeniä erilaisissa kokoonpanoissa.

Echo&Cane -duolla on ollut lähtökohtana ja vaikutteiden antajana amerikkalainen juurimusiikki koko laajuudessaan (blues, country, soul, tex-mex , bluegrass, you-name-it.)  ja ohjelmistossa on kansanmusan ohella lainabiisejä vaikkapa sellaisilta artisteilta kuten Robert Johnson, Leadbelly, Hank Williams, Sam Cooke, Steve Earl ja Walter Jacobs.

Pääpaino duolla on kuitenkin vahvassa omassa tuotannossa,  jossa moninaiset vaikutteet kietoutuvat toisiinsa kiehtovaksi ja välittömästi tunnistettavaksi E&C- soundiksi.  Levyjä duo on julkaissut kolme ja viimeisin täysimittainen julkaisu ”Gone Fishin’ on vuodelta 2016. Echo & Cane toimii baarissa kuin baarissa parhaiden juke-joint perinteiden mukaan rempseässä pelimannihengessä ja turhaa rypistelyä välttäen. Pääosassa on siis hauskanpito hyvän musiikin tahdittamana; eli tervetuloa Baseen Echo&Cane-keikalle !

t. Echo & Cane