Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 39
10,40 €

Maanantai 24.9.
Lautasannoksena: Chorizopasta L/(M)
tai Lohi caesar VL
Buffet: Mausteinen bataattikeitto L/G
Paahdettua kanaa kermaisella pippurikastikkeella L/G

 

Tiistai 25.9.
Lautasannoksena: Punajuuri-vuohenjuustorisotto VL/G
tai Hedelmäinen juustosalaatti ja pestokastiketta L/G
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Karjalanpaistia L/G/(M) ja uunimakkaraa L/(M) , perunamuhennosta

Keskiviikko 26.9.
Lautasannoksena: Lohi-fenkolipasta L
tai Kana caesar L
Buffet: Pinaattikeittoa ja keitettyä kananmunaa L
Metsästäjänmureketta sienikastikkeella VL

 

Torstai 27.9.
Lautasannoksena: Paistettua kanaa ja sienirisottoa L/G
tai Paahdettua kasvis-fetasalaattia L/G/(M)
Buffet: Hernekeittoa L/G/(M)
Gratinoitua tuoretta kalaa ja Pasta Bolognese al forno L

Perjantai 28.9.
Lautasannoksena: Tomaatti-vuohenjuustopastaa VL
tai Lohi-maalaissalaatti L/G/(M)
Buffet: Kookoskeittoa L/G/(M)
Basen kebab-perjantai, pita-leipää ja lisäkkeitä L/(M)

 

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,40 €,
valmistus n. 10 min.

Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee 10,40 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 39

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Jättikatkarapuja ”pil-pil” 10 €
King prawns “pil-pil”
Kantarellikeittoa 10 €
Chanterelle soup
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

 

 

 

Basen burger 200g täyslihapihvillä, Aurajuustoa, chilihilloa
ja ranskalaiset 17 €
Base`s burger with 200g beef patty, Aura blue cheese, chilli jam and fries
Yrttikuorrutettua lohta, paahdettuja juureksia ja
puolukka-voikastiketta 24 €
Fried salmon with herb crust, roasted root vegetables and lingonberry-butter sauce
Karitsan ulkofileetä, tattirisottoa ja balsamico-sipulikastiketta 25 €
Tenderloin of lamb with cep mushroom risotto and balsamic onion sauce

Sitruunakakku trifle 7 €
Lemon cake trifle
Jäätelö tai sorbetti pallo 4 €
Ice creams: Vanilla, Chocolate (L), Liquorice, Vegan coconut
Sorbets: Strawberry, Blueberry

 

 

 

 

Business menu 38 €

Jättikatkarapuja ”pil-pil”
King prawns “pil-pil”
Sancerre 2015, Domaine Lucien Crochet, Ranska 9,90 12 cl

 

 

Karitsan ulkofileetä, tattirisottoa ja balsamico-sipulikastiketta
Tenderloin of lamb with cep mushroom risotto and balsamic onion sauce
Vasse Felix Cabernet-Merlot 2012, Australia 7,00 12 cl

Sitruunakakku trifle
Lemon cake trifle
Pacific Rim Riesling Vin Glacier Organic 2012 9,20 8 cl