Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 3

Maanantai 15.1.
Lautasannoksena: Chorizopasta L
tai Lohi caesar VL
Buffet: Mausteinen bataattikeitto L/G
Paahdettua kanaa kermaisella pippurikastikkeella L/G

 

 

 

Tiistai 16.1.
Lautasannoksena: Punajuuri-vuohenjuustorisotto VL/G
tai Tomaatti-mozzarellasalaatti L/G
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Karjalanpaistia ja uunimakkaraa, perunamuhennosta L

Keskiviikko 17.1.
Lautasannoksena: Katkarapupasta L
tai Kana caesar L
Buffet: Pinaattikeittoa ja keitettyä kananmunaa L
Metsästäjänmureketta sienikastikkeella VL

Torstai 18.1.
Lautasannoksena: Paistettua kanaa ja sienirisottoa L/G
tai Paahdettua kasvis-fetasalaattia L/G
Buffet: Hernekeittoa L/G
Gratinoitua lohta ja jauheliha-pastavuokaa Lta LL

 

 

Perjantai 19.1.
Lautasannoksena: Tomaatti-vuohenjuustopastaa VL
tai Lohi-maalaissalaatti L/G
Buffet: Kookoskeittoa L/G
Basen kebab-perjantai, pita-leipää ja lisäkkeitä LG

 

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,40 €, valmistus n. 10 min.
Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee  10,40 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 3

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Savustettua karitsanpaistia,
sienimoussea ja marinoitua punajuurta 10 €
Smoked roast of lamb with mushroom mousse and marinated beetroots
Tattariblini ja muikunmätiä 17 €
Classic buckwheat blini with vendance roe, served with minced red onion, pickle, sour cream and clarified butter
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

 

Basen spicy burger ja ranskalaiset 15 €
Base`s spicy burger and fries
Paistettua ahventa, pinaattiperunapaistos ja
jokirapukastiketta 26 €
Pan fried perch fillet with spinach and potato hash, crayfish sauce
Härän noisetit, paahdettuja juureksia ja ryytisinappi-kastiketta 28 €
Noisettes of beef with roasted root vegetables and Dijon mustard sauce

Valkosuklaa pannacotta ja marinoitua ananasta 7 €
White chocolate panna cotta with marinated pineapple
Jäätelö / Sorbetti 4 €
Ice cream / Sorbet

 

 

Business menu 39 €

Savustettua karitsanpaistia,
sienimoussea ja marinoitua punajuurta
Smoked roast of lamb with mushroom mousse and marinated beetroots
Gau-Odernheimer Spätburgunder 2014 9,90 € 12 cl

 

 

 

Paistettua siikaa, fenkoli-tillirisottoa ja sitruuna-voikastiketta
Pan fried whitefish ,fennel and dill risotto and lemon-butter sauce
Wolfberger Riesling Signature 2016 7,90 € 12 cl

Valkosuklaa pannacotta ja marinoitua ananasta
White chocolate panna cotta with marinated pineapple
Pacific Rim organic Riesling 9,20 € 8 cl