Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 50
10,50 €

Maanantai 9.12.
Lautasannoksena: Parmankinkku-pestopasta L
tai Tomaatti-mozzarellasalaatti G
Buffet: Katkarapu-nuudelikeittoa L
Ylikypsää häränniskaa ja yrtti-punaviinikastiketta L/G

Tiistai 10.12.
Lautasannoksena: Lihapullapasta L
tai Kasvis-bulgursalaatti ja grillattua halloumia L
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Sitruuna-rosmariinibroileria L/G ja Makkarastroganoffia L

Keskiviikko 11.12.
Lautasannoksena: Vuohenjuustopasta VL
Lohicaesar L
Buffet: Kana-kookoskeittoa L/G
Makaronilaatikkoa L

Torstai 12.12.
Lautasannoksena: Metsäsienirisotto ja paahdettuja kasviksia L/G
tai Härkä-couscoussalaatti L
Buffet: Hernekeittoa L/G/M
Paistettua kalaa tilli-katkarapukastikkeella L ja Kalkkunacurry L/G/M

Perjantai 13.12.
Lautasannoksena: Feta-kirsikkatomaattipasta VL
tai Kana-aurajuustosalaatti L/G
Buffet: Lammaskaalikeittoa L/G
Porsaanleikkeet, sipuli-pekonipaistosta ja valkosipulivoi L

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,50 €,
valmistus n. 10 min.

Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee 10,50 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko 50

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Kalalautanen 13 €
Fish assortment
Kurpitsakeittoa, crème fraîche ja ruskistettua voita 11 €
Butternut squash soup with crème fraîche and browned butter
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

Savoijinkaalikääryleet, punajuuriröstiä ja kantarellikastiketta 20 €
Savoy cabbage rolls with beet root rosti and chanterelle sauce
Paistettua nieriää, paahdettua punajuurta ja
tilli-sitruunarisottoa 24 €
Fried arctic charr with roasted beetroot and dill-lemon risotto
Glaseerattua ankanrintaa,
kantarellirisottoa ja portviinikastiketta 24 €
Glazed Breast of duck with chanterelle risotto and portwine sauce
Härän marmorifileepihvi, chorizo-perunaterriiniä ja
Café de Paris-voikastiketta 29 €
Marbled beef steak with chorizo and potato terrine Café de Paris-sauce

Piparkakkujäätelöä ja viikunahilloketta 8 €
Gingerbread ice cream with fig compote
Vanilja-pannacotta ja kaneli-omenakompottia 8 €
Vanilla pannacotta with cinnamon and apple compote

Business menu  46€

Kalalautanen
Fish assortment
Riesling Rüdesheimer Burgveg, Rheingau, 2018 7,90 12cl

Härän marmorifileepihvi, chorizo-perunaterriiniä ja
Café de Paris-voikastiketta
Marbled beef steak with chorizo and potatoe terrine Café de Paris-sauce
Châteauneuf du Pape, Rhone, 2016 13,20

Piparkakkujäätelöä ja viikunahilloketta
Gingerbread ice cream with fig compote
Heggies Botrytis Riesling, Eden Valley 6,20 8cl