Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 26
10,50 €

Maanantai 24.6.
Lautasannoksena: Lohi-katkarapupasta L
tai Parmankinkku caesar VL
Buffet: Mausteinen bataattikeitto L/G
Paahdettua kanaa kermaisella pippurikastikkeella L/G

Tiistai 25.6.
Lautasannoksena: Punajuuri-vuohenjuustorisotto L/G
tai Capresesalaatti G
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Karjalanpaistia L/G uunimakkaraa L/G ja perunamuhennosta L/G

Keskiviikko 26.6.
Lautasannoksena: Feta-oliivipasta L
tai Kana caesar VL
Buffet: Pinaattikeittoa ja keitettyä kananmunaa L
Metsästäjänmureketta sienikastikkeella L

Torstai 27.6.
Lautasannoksena: Paistettua kanaa ja sienirisottoa L/G
tai Paahdettua kasvis-fetasalaattia L/G
Buffet: Hernekeittoa L/G/M
Paistettua tuoretta kalaa L ja Bolognese uunipastaa L

Perjantai 28.6.
Lautasannoksena: Tomaatti-pekonipastaa L(M)
tai Lohi-maalaissalaatti L/M/G
Buffet: Kookoskeittoa L/M/G
Basen kebab-perjantai, pita-leipää ja lisäkkeitä L(M)

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,50 €,
valmistus n. 10 min.

Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee 10,50 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko 26

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Korvasienikeitto 10 €
Morel mushroom soup
Kotimaista ilmakuivattua kinkkua ja piel de sapo -melonia 10 €
Finnish cured ham with piel de sapo -melon
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter sala

Basen spicyburgeri 200gr täyslihapihvillä,
cajunkasviksia, chorizoa, cheddaria ja ranskalaiset 17 €
Base`s spicy burger with 200gr beef patty, cajun veggies, chorizo, cheddar and fries
Paistettua piikkimonnia, tilli-sitruunahollandaise ja
kauden kasviksia 22 €
Pan fried catfish with dill and lemon hollandaise and seasonal vegetables
Karitsanfileetä Café de paris-kastikkeella, vihreitä papuja ja
sipuli-peruna paistosta 26 €
Lamb fillet with Café de paris sauce, green beans and baked onions and potatoes

Paahdettu valkosuklaamousse ja mansikoita 7 €
Caramelized white chocolate mousse with strawberries
Jäätelö tai sorbetti pallo 5 €
Ice creams: Vanilla, liquorice or vegan mint-chocolate
Sorbets: Strawberry, Blueberry

Business menu  36€

Kotimaista ilmakuivattua kinkkua ja piel de sapo-melonia
Finnish cured ham with piel de sapo- melon
La Crusset D´or Brut Nature Reserva 7,50 € 12 cl

Paistettua piikkimonnia, tilli-sitruunahollandaise ja
kauden kasviksia
Pan fried catfish with dill and lemon hollandaise and seasonal vegetables
Sancerre 2017, Domaine Lucien Crochet 9,90€ 12 cl

Paahdettu valkosuklaamousse ja mansikoita
Caramelized white chocolate mousse with strawberries
Pacific Rim organic Riesling 2014 9,20 8 cl