Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 21

Maanantai 21.5.
Lautasannoksena: Lämmintä bulgur-salaattia ja halloumijuustoa L
tai Lohi caesar L
Buffet: Savuporo-juustokeittoa L/G
Kana-chorizopataa ja pilahviriisiä L/G/(M)G

Tiistai 22.5.
Lautasannoksena: Kurpitsarisottoa ja vuohenjuustoa L/G
tai Kana-nuudelisalaattia L (M)
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Mehevää lammaskäristystä L/G, makkaralajitelma ja hapankaalia L(M)

Torstai 24.5.
Lautasannoksena: Kana-aurajuustopasta L
tai Pekoni caesar L
Buffet: Hernekeittoa L/G/(M)
Paistettua kotimaista kirjolohta tartarkastikkeella L/G/(M)
ja kalkkunaa punaviinikastikkeessa L/(M)

 

Perjantai 25.5.
Lautasannoksena: Lohi-pinaattirisottoa L/G
tai Vuohenjuustosalaatti ja punajuuri-tsatsikia L/G
Buffet: Lammaskaalikeittoa L/G ja
Porsaanleikkeet, valkosipuli-persiljavoita,
paahdettua bataattia ja perunaa L/(M)

Perjantai 18.5.
Lautasannoksena: Vuohenjuustorisottoa ja tomaattivinegretti L/G
tai Lohi-couscoussalaatti L/M
Buffet: Sipulikeittoa L/G/M
Grillipossua, sweetchili-kanansiipiä, maissia, lohkoja ja kastikkeita L/M

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,40 €,
valmistus n. 10 min.

Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee 10,40 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 21

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Vihreää parsaa, graavilohta ja Hollandaisekastiketta 12 €
Green asparagus with slightly salted salmon and Hollandaise sauce
Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja parmesaanijuustoa 12 €
Cured ham with melon and parmesan cheese
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

 

 

Basen burger 200gr täyslihapihvillä,
vuohenjuustoa ja ranskalaiset 18 €
Base`s burger with 200gr beef patty, goat cheese and fries
Paistettua ahventa, kantarellikastiketta ja uusia perunoita 26 €
Pan fried pike perch with chanterelle sauce and new harvest potatoes
Paahdettua karitsan fileetä, kasvis-couscous ja rosmariinikastiketta 28 €
Roasted fillet of lamb with vegetable couscous and rosemary sauce

Raparperi trifle 7 €
Rhubarb trifle
Jäätelö / Sorbetti 4 €
Ice cream / Sorbet

 

 

 

Business menu 38 €

Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja parmesaanijuustoa
Cured ham with melon and parmesan cheese
Fog Head Pinot Noir 2013 7,90 € 12 cl

 

Paistettua ahventa, kantarellikastiketta ja uusia perunoita
Pan fried pike perch with chanterelle sauce and new harvest potatoes
Riesling Signature 2016 7,90 € 12 cl

Raparperi trifle
Rhubarb trifle
Pacific Rim organic Riesling 9,20 8 cl