Lounas

klo 10.30-15.00

Lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko. 16
10,50 €

Maanantai 15.4.
Lautasannoksena: Lohi-sienipasta L
tai Kana caesar VL
Buffet: Tomaatti-basilikakeittoa L/G
Jauhelihapihvit tummalla sipulikastikkeella L

Tiistai 16.4.
Lautasannoksena: Kana- katkarapupasta L
tai Halloumi-kasvissalaatti sweetchili-kastikkeella L/G/(M)
Buffet: Kermaista lohikeittoa L/G
Riista-kaalikääryleitä L/G ja unkarilaista lihapataa L/G

Keskiviikko 17.4.
Lautasannoksena: Vuohenjuustorisottoa ja paprikasalsaa L/G
tai Lohi-Nizzan salaatti L/G/(M)
Buffet: Sienikeittoa G/L
Aurajuustomureketta ja valkosipuli-kermaperunoita VL,
Paholaisen kanaa M / G

Torstai 18.4.
Lautasannoksena: Arrabbiattapasta ja mozzarellaa VL
tai Kana-avocadosalaatti L/G
Buffet: Hernekeittoa L/G/M
Pinaatti-fetakampelaa ja kermaviilikastiketta L

Perjantai 19.4.

Ei lounasta, A la Carte -lista voimassa

Pääsiäismenu 19.4.-22.4.2019:

Alkuruoka : Appetizer

Tuoretta parsaa, kylmäsavustettua lohta ja korvasienikastiketta
Asparagus with cold smoked salmon
and morel sauce

Pääruoka : Maincourse

Karitsan fileetä, valkosipuliperunoita ja punaviinikastiketta
Fillet of lamb with garlic potatoes and red wine sauce

Jälkiruoka : Dessert

Appelsiini financier ja mämmijäätelöä
orange financier with mämmi ice cream

45 €

Päivän pasta on saatavana gluteenittomalla pastalla 11,50 €,
valmistus n. 10 min.

Pikalounaaseen sisältyy salaattipöytä, leipävalikoima ja kahvi/tee 10,50 €
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Á la carte -lounas

Arkisin
klo 10.30-15.00
vko 16

 

Päivän keitto 7 €
Soup of the day
Tuoretta parsaa Hollandaisekastikkeella 10 €
Fresh asparagus with Hollandaise sauce
Korvasienikeittoa 9 €
Morel mushroom soup
Pieni alkuruokasalaatti 7 €
Small starter salad

Basen burgeri 200gr täyslihapihvillä,
camembert-juustoa, pekonia ja ranskalaiset 17 €
Base`s burger with 200gr beef patty, camembert cheese and fries
Paistettua ahventa, nokkos-perunamuhennosta ja
saaristolaiskastiketta 26 €
Pan fried perch with nettle flavoured potato mash and creamy leek and dill sauce
Härän marmorifileepihvi, parsaa, jättirapuja ja
punaviinikastiketta 29 €
Marbled beef steak with asparagus, king prawns and red wine sauce

Mämmijäätelöä ja mantelikakkua 6 €
Finnish easter pudding ice cream with almond cake
Jäätelö tai sorbetti pallo 4 €
Ice creams: Vanilla, liquorice or vegan mint-chocolate
Sorbets: Strawberry, Blueberry

Business menu  38€

Korvasienikeittoa
Morel mushroom soup
Sancerre 2017, Domaine Lucien Crochet 9,90€ 12 cl

 

 

 

Härän marmorifileepihvi, parsaa, jättirapuja ja
punaviinikastiketta
Marbled beef steak with asparagus, king prawns and red wine sauce
Orube Crianza 2015 Solar Viejo, Rioja DOC 7,90€ 12 cl

Mämmijäätelöä ja mantelikakkua
Finnish easter pudding ice cream with almond cake
Ratafia de Champagne 9,90€ 8 cl