Enkelit Duo klo 21-

Päivämäärä: 17/08/24

Kello: 21-

Paikka: Ravintola Base, Sello, Espoo

Enkelit Duo soittaa vauhdikasta ja erittäin hyväntuulista Manserokkia! Tämä parivaljakko ei jätä kylmäksi ketään; sen takaavat Jussin humoristiset ja hyväntuuliset välispiikit! Enkelit Duo on Rokkikukko JUSSI AALTONEN ja mahtavaääninen virtuoosi JUKKA CAVÉN

Manserokkia, Popedaa ja Paten soolotuotantoa, Yötä ja monipuolisesti Suomirokkia ja poppia, myös kansainvälisiä hittejä löytyy seteistä.

Duolla on korkeatasoiset taustanauhat mukana joten tuntuu kuin lavalla olisi suurikin bändi. Vauhdikasta menoa ja Manserokkia parhaimmillaan; reteesti Enkelit Duo kajauttaa ilmoille kitaran ja taustanauhojen säestyksellä Popedaa ja Paten soolotuotantoa solistin hulvattomien tarinoiden kera aidoista Mustajärven maisemista.

”Bändi on just niin hyvä kuin on kaljan myynti” ja sehän on sitten todella hyvä tämän duon keikoilla! Solisti Jussi Aaltosen valovoimaisuus ja huumorintaju vetoaa ihmisiin ja biisit ovat kaikille tuttuja, jolloin on helppo osallistua ilonpitoon ja laulaa mukana. Solistin lauluääni on hyvin samanlainen kuin enonsa Pate Mustajärven ja Jussin välitön luonne vetoaa kaikkiin ihmisiin ympärillään. Jarkko Cavénin huikea karisma ja mielettömän upea lauluääni sekä monipuolinen ja vauhdikas ohjelmisto takaavat sen että yhdessä tämä parivaljakko saa aikaiseksi mitä hauskimman ja parhaimman illan mitä vain toivoa voi.

Enkelit Duo on rentoa ja monipuolisen vauhdikasta viihdettä!

Jussi Aaltonen – laulu, kitara

Jarkko Cavén – kitara, laulu