Sunnuntaibrunssi
Menu
Alkuruoat noutopöydästä:
Sillikaviaaria
Marinoituja muikkuja
Graavia kotimaista kirjolohta ja pestokastiketta
Lohipastramia, wasabimajoneesia
Katkarapu-skagenröraa
Vihreää perunasalaattia
Curry-yrttimaustettua broileria
Paahtopaistia, piparjuuri crème fraîche
Vihersalaattia
Marinoitua sipulia
Kasvissalaattia
Mummonkurkkuja
Hillosipuleita, maustekurkkua
Oliiveja
Viinirypäleitä ja hunajamelonia
Brie-juustoa, viikunahilloketta
Purjo-perunasosekeittoa
Keitinperunoita
Leipävalikoima
Pääruoat keittiöstämme:
• Parsarisottoa
semikuivattua tomaattia ja
vuohenjuustoa 38 €
• Hiillostettua kotimaista siikaa,
lime-hollandaisekastiketta ja
parmesan-rukolaperunaa 47 €
• Naudan flat iron steak,
pippurikastiketta ja röstiperunaa ja
sipuli-pekoni-papupaistosta 47 €
***
Jälkiruoka:
Raparperi Britakakkua
(lapset alle 12 v puoleen hintaan menu tai lasten listan anookset 10,50 )
Saatavilla myös
• Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää 16 €
• Basen cheddarjuusto-pekoniburgeri täyslihapihvillä,
marinoitua punasipulia, tomaattia,
maustekurkkua chilimajoneesia ja ranskalaiset 19 €
• Basen perinteinen pippuripihvi härän sisäfileestä,
musta-kultapippurikastiketta, röstiperunaa sekä
paistettuja vihreitä papuja, pekonia ja sipulia 38 €
Sunnuntaisin tarjolla brunssi, ei A la carte – listaa, Baarin puoli suljettuna