Sunnuntaibrunssi

Date: 19/05/24
Time: 00:00 - 00:00
Location: Ravintola Base, Sello, Espoo
Ruokailu

Menu

Alkuruoat noutopöydästä:
Sillikaviaaria
Marinoituja muikkuja
Graavia kotimaista kirjolohta ja pestokastiketta
Lohipastramia, wasabimajoneesia
Katkarapu-skagenröraa
Vihreää perunasalaattia
Curry-yrttimaustettua broileria
Paahtopaistia, piparjuuri crème fraîche
Vihersalaattia
Marinoitua sipulia
Kasvissalaattia
Mummonkurkkuja
Hillosipuleita, maustekurkkua
Oliiveja
Viinirypäleitä ja hunajamelonia
Brie-juustoa, viikunahilloketta
Purjo-perunasosekeittoa
Keitinperunoita
Leipävalikoima

 

Pääruoat keittiöstämme:

• Parsarisottoa
semikuivattua tomaattia ja
vuohenjuustoa 38 €

• Hiillostettua kotimaista siikaa,
lime-hollandaisekastiketta ja
parmesan-rukolaperunaa 47 €

• Naudan flat iron steak,
pippurikastiketta ja röstiperunaa ja
sipuli-pekoni-papupaistosta 47 €

***
Jälkiruoka:
Raparperi Britakakkua

(lapset alle 12 v puoleen hintaan menu tai lasten listan anookset 10,50 )

Saatavilla myös
• Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää 16 €

• Basen cheddarjuusto-pekoniburgeri täyslihapihvillä,
marinoitua punasipulia, tomaattia,
maustekurkkua chilimajoneesia ja ranskalaiset 19 €

• Basen perinteinen pippuripihvi härän sisäfileestä,
musta-kultapippurikastiketta, röstiperunaa sekä
paistettuja vihreitä papuja, pekonia ja sipulia 38 €

 

Sunnuntaisin tarjolla brunssi, ei A la carte – listaa, Baarin puoli suljettuna