Jouluinen brunssi sunnuntaisin

Base on avoinna sunnuntaisin klo 13 alkaen Brunssin merkeissä, viimeiset varaukset klo 17.30.
Ravintola on avoinna 10.12. alkaen klo 20 asti ja viimeiset varaukset klo 18.30. A la Carte -lista ei ole voimassa.

Alkuruoat noutopöydästä: / Traditional Finnish starters buffet:
Savumuikkuja / Smoked vendace
Sillikaviaaria / Herring caviar
Glögisilliä / Mulled wine herring
Sinappisilakkaa / Mustard baltic herring
Graavattua lohta, hovimestarin kastiketta / Slightly salted salmon with butler´s sauce
Lohipastramia / Salmon pastram
Katkarapuja á la Skagen / Skagen style shrimps
Mätimoussea / fish roe mousse
Maalaispateeta / Country style liver paté
Paahtofileetä, piparjuuri- crème fraîche / Roast beef, horseraddish crème fraîche
Savukalkkunaa, Cumberlandinkastiketta / Smoked turkey, Cumberland sauce
Kinkkua, kotisinappia / Ham, home made mustard
Rosollia ja punajuurikermaa / Rosolli salad, beetroot cream
Marinoituja suppilovahveroita / Marinated autumn chanterelles
Yrttistä vihersalaattia / Green salad with herbs
Oliiveja, hillosipuleita, cocktail-kurkkuja / Olives, pickled onions, cornichons
Marinoitua punasipulia / Marinated red onion
Punajuuriterriiniä / Beetroot terrine
Brie-juustoa / Brie cheese
Sinihomejuustoa / Blue cheese
Viikunahilloketta / Fig compote
Melonia / Melon
Keitinperunoita / Boiled potatoes
Leipävalikoima / Bread selection

Pääruoat keittiöstämme: / Main courses from kitchen:

• Hernerisottoa ja paahdettua portobellosientä 39 €
Pea risotto and roasted portobello mushroom

• Voissa paistettua kotimaista siikaa/kuhaa,
vaniljainen beurre blanc kastike ja porkkana-perunapyreetä 45 €
Panfried Finnish whitefish served with vanilla seasoned beurre blanc sauce
and carrot-potato purée

• Ankkaconfit, perunapaistosta ja haudutettua porkkanaa 45 €
Duck confit with potato hash and braised carrot 

• Lipeäkalaa, valkokastiketta, hernepyreetä,
paahdettua pekonia ja keitettyä perunaa 39 €
Lutefisk, béchamel sauce, pea purée, roasted bacon and boiled potatoes 

• Pippuripihvi härän sisäfileestä, röstiperunaa ja
paistettuja vihreitä papuja, pekonia sekä sipulia 55 €
Classic pepper steak of beef tenderloin served with potato rosti,
pan fried green beans, bacon and onion 

Jälkiruoaksi:
Mud cake, kirsikkahilloketta ja vaniljakastiketta
Mud cake and cherry compote with vanilla sauce

 

Mahdollista syödä myös pelkkä pääruoka halutessasi

Brunssin hinta 39 € – 55 €
(lapset alle 12 v puoleen hintaan)

Saatavilla myös
• Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää 17 €

• Basen cheddarjuusto-pekoniburgeri täyslihapihvillä, marinoitua punasipulia, tomaattia, maustekurkkua chilimajoneesia ja ranskalaiset 19 €

• Basen perinteinen pippuripihvi härän sisäfileestä,
musta-kultapippurikastiketta, röstiperunaa sekä
paistettuja vihreitä papuja, pekonia ja sipulia 39 €

A la Carte lista ei voimassa